Antìdoton ~ AVE ALOHA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Antìdoton ~ AVE ALOHA

...

KazaloLatest imagesRegistriraj sePrijava

7×7 scan - naloga

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Admin
Admin

Število prispevkov : 54

7×7 scan - naloga Empty
ObjavljaNaslov sporočila: 7×7 scan - naloga   7×7 scan - naloga I_icon_minitimeSob Jan 16, 2010 6:01 pm

7×7 scan
Naloga I.;
Naša prva resna naloga je, da pogledamo, kdo vse so naši sosedje, kje so nevarnosti, da nas najhitreje ''zadene'' v trenutku naš ''ljubi sovrag''.

Od vsakega pričakujem, da bo tu spodaj pristavil svojo raziskavo terena.
Gledate svoj kvadratek 7×7 in v njem poiščete vse tiste ''ljube sovrage'', ki vas največkrat obiščejo, se vam zdijo potencialno nevarni.

Za zdaj opazujemo samo ''teren 7×7'', kasneje ga bom razširili.
Tako preglejte po mapi za vsa svoja naselja, torej tudi za na novo kolonizirana.

Naloga II.;
Izpolnite TroopTool!
https://antidoton.slovenianforum.com/army-ladlc-f11/navodila-trooptool-t17.htm

Naloga III.;
Ko vas obvestim s sporočilom:
Zdravo, dodaj me na sitterski slot.
Pričakujem, da me dodate v roku 30 minut in mi tudi sporočite, da ste me dodali!

Vodstvo Aloha
Nazaj na vrh Go down
https://antidoton.slovenianforum.com
firbc

Število prispevkov : 9

7×7 scan - naloga Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: 7×7 scan - naloga   7×7 scan - naloga I_icon_minitimeSob Jan 16, 2010 10:19 pm

Raziskal sem svoj kvadratek 7x7, edini neverni igralec je "klavka"(106/-50), saj je že napadala igralce iz našega krila. Igralec me sicer še ni napadel, a je dovolj močan, da je lahko potencialna nevarnost. Ostala mesta so mala in so vsi moje farme ali pa moji zavezniki.

lp firbc
Nazaj na vrh Go down
Galian

Število prispevkov : 4
Kraj : Benedikt :P:P

7×7 scan - naloga Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: 7×7 scan - naloga   7×7 scan - naloga I_icon_minitimeSob Jan 16, 2010 10:50 pm

Jaz tudi nimam več nobenega iz 7x7 nevarnega..
Če pa pogledam 14x14 Pa jih je eni 10 Very Happy
D.H
Nazaj na vrh Go down
firbc

Število prispevkov : 9

7×7 scan - naloga Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: 7×7 scan - naloga   7×7 scan - naloga I_icon_minitimeNed Jan 17, 2010 11:09 pm

Pozdravljeni, pri meni se je zgodila ena sprememba, sploh ne vem kdaj si je igralka Ivana iz alianse imperit "dovolila" postaviti svoje tretje mesto poleg moje prestolnice grrrrrrrr.
Prosim za vaš nasvet kaj narediti, oziroma kakšne imamo odnose z alianso imperit??

Ker imeti sovraga pred vrati grrrr.

lp firbc
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

7×7 scan - naloga Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: 7×7 scan - naloga   7×7 scan - naloga I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

7×7 scan - naloga
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1